Havanna Juicer

Havanna Juicer je bezalkoholna verzija Havanna Special, isto tako voćni, osvježavajući ljetni okus ali bez ruma. Ova tamno crna voćna bomba napravljena je od breskve i narandže. Slatki  osvježavajući Havanna Juicer koktel upotpunjen je sa limunom i baštenskim karanfilom.

Duboko crni Havana Juicer je ukusna senzacija i odlična preporuka za svakog tko voli slatke voćne koktele. Da bi dekorirali voćne koktele u stilu, koristite kriške breskve i narandže ili crni ribiz za "slastan" izgled koktela.

Podijelite ga u 5 čaša od šampanjca ispunjenih sa pjenušavim vinom i ovaj koktel će poslužiti kao piće dobrodošlice i za specijalne prilike. Za ljetne prilike preporučujemo još žlicu jogurta od trešnje i  sladoled od limuna.

 

San Francisco

San Francisco je voćno osvježenje napravljeno od grejpa, ananasa i narandže, savršeno zaokruženo sa limunom i  baštenskim karanfilom. Zbog sadržaja grejpa koktel ima izrazito ružičasto - crvenu boju i zavodljiv voćni miris.

Bezalkoholni koktel je inspiriran prekrasnim gradom San Franciscom. Piće je osvježavajućeg voćnog okusa i veoma popularno kod muškaraca. San Francisco je savršeno piće za odličnu roštilj vrtnu zabavu u ljetnim danima ili za opuštenu večer kod kuće.

Nazdravite sa najboljim prijateljem za nezaboravnu noć sa bezalkohonim koktelom San Francisco.Za dekoraciju ovog predivnog pića preporučujemo kriške narandže ili limuna.

Virgin Mojito

Virgin Mojito koktel miješa se sa mentom, limunom i šećernom trskom, što čini koktel  istrovremeno osvježavajućim i slatkim. Virgin Mojito daje ti priliku da uživate u ukusnom okusu voćnog Mojita bez alkohola a i dalje zadržava hladnu glavu.

Koktel Mojito je bio omiljeni koktel poznatog nobelovca Ernesta Hemingway, koji je vrlo rado kušao ovo piće u baru "La Bodeguita del Medio" na Havanni na Kubi. Njegova izreka "My Mojito in La Bodeguita, my Daiquiri in El Floridita" i dalje visi obješena u baru.

Virgin Mojito, čak  bez ruma, je i više nego okusno osvježavajuće piće. Koktel se obično poslužuje u "highball" ili "tumbler" čaši kao i Mojito alkoholni koktel. Piće se zatim ukrašava sa lišćem od mente ili  grančicama mente ili limete.

Virgin Colada

Virgin Colada je bezalkoholna Pina Colada i napravljena je također od ananasa i kokosa. Slatki voćni koktel Virgin Colada je ukusna alternativa za sve ljubitelje koktela koji dan poslije moraju voziti kući ili na posao.

Da bi izgledala dobro kao što je i ukusna , preporučujemo ukrašavanje pića sa komadima ananasa i posluživanje u "uragan" čaši. Uživajte u okusu Kariba i  i upustite se u ljetno raspoloženje, sanjajte duge pješčane plaže, sunce, palme, te umirujuće i opuštajuće valove.

Dopustite si da budete očarani sa Virgin Colada Parfait. Priprema je brza i jednostavna i parfait je jednako tako ukusan kao i kolači i ostali deserti. Ako volite kremasta pića, možete dodati malo šlaga u Vaš SHATLER's Virgin Colada koktel.

Wake up

Wake up koktel je napravljen od limuna, badema, egzotičnog voća i narandže i nježno budi Vaša osjetila sa svojim slatko - kiselim okusom. Ovaj koktel je bezalkoholna verzija popularnog Mai Tai koktela, u koje se dodatno miješa rum.

Dok pijete Wake up koktel imate osjećaj da Vam topli povjetarac struji kroz kosu dok drijemate na ležaljci i Vaše flip - flopsice polako utanjaju u pijesak. SHATER's Wake Up je ukusan, bez alkohola, voćna slatko - kisela alternativa za Virgin Colada ili Virgin Mojito.

Probudite se od strane plavog anđela: Kombinirajte Shatler's Wake up sa dvije kugle sladoleda od vanilije. Savršen koktel za partije uz bazen ili kao desert. Sladoled od vanilije savršeno nadopunjuje kiselo - voćno piće napravljeno od egzotičnog voća, narandže, limuna i badema.