B52

Snažni B52 napravljen je sa likerom od kave, ruma i kremastog viskija i stoga nudi kremastu alternativu drugima, pretežno voćnim - slatkim pićima. B52 je idealno piće za uživati u krugu bliskih prijatelja u ugodnoj ljetnoj večeri.

Originalni recept B52 je sa Malibu - a, Kalifornija i sadrži Grand Marnier umjesto snažnog ruma. Verzija B52 koktela koja je danas veoma popularna u biti "gori" prije ispijanja i ovaj koktel brzo treba popiti kako se slamka i čaša ne bi otopile.

SHATLER's B52 je pravi vatromet i bez paljenja koktela koji pored ruma, likera od kave, kremastog viski likera sadrži i čokoladu, kakao i grožđice. SHATLER's B52 sadrži 29,9% alkohola i poslužuje se u 0,5 literskoj boci i trendi 2cl minijaturnoj boci kao six pack.

Opširnije...

Krem liker

Kremasti liker sa viskijem ima odličan miris čokolade i vanilije. Pošto se ovi kremasti i slatki sastojci tako dobro nadopunjavaju ovaj kremasti liker sa viskijem i njegov krajnji okus djeluje prosto savršeno.

Ako odvojimo čokoladu točno znate što dobijate, jer SHATLER's kremasti liker sa viskijem je napravljen od najboljeg škotskog viskija koje je poznat po svojoj tradiciji i visokoj proizvodnoj kvaliteti. Uživajte u ovom ukusnom piću zajedno sa ledom.

SHATLER's liker sa viskijem najbolje je poslužiti u "tumbler" ili martini čaši sa malo kakao praha. Stoga je ovo piće skoro kao desert. U hladnim danima stavljanje kremastog likera u Vašu kavu ili vruću čokoladu. SHATLER's kremasti liker sa viskijem ima u sebi 17 % alkohola i poslužije se u 0,5 l boci.

Gin

Ovaj čisti džin napravljen je od smreke, miriše kao svježi limun, ljuske narandže i bilje te sadrži u sebi 47% alkohola. Okus SHATLER's džina je suh i autentičan, sa trunkom dodanih začina.

Zbog svog čistog i biljnog okusa, džin je savršen kao baza za koktele. Piće nije samo poznato po kartaškoj igri već kao i omiljena smjesa većini jakih pića i poznatih koktela. Tu spadaju popularni bar klasici: Gin and Tonic, Gin Fizz i Martini. Tom Collins, Singapure Sling i Long Island Iced Tea su također miješani sa džinom.

Popularni Long Island Iced Tea je također u ponudi SHATLER's koktela kao "ready to serve" koktel koji se miješa sa ovim pićem. Trenutno ovo piće je izuzetno popularno i poslužuje se u većini barova širom svijeta. Uživajte u koktelu koji sadrži visoko kvalitetan SHATLER's Gin liker.

Tequila Gold

SHATLER's Tequila Gold  piće je proizašlo iz srca zrele "blue agave" biljke i posebno je voćno, elegantno i  blagog okusa. "Agave"liker je nacionalno piće Meksika i nazvano je po meksičkom gradu Tequila u državi Jaliscona na zapadu zemlje. SHATLER's Tequila Gold sadrži u sebi 38 % alkohola.

U tequili se najviše uživa kada dodate limun, sol ili narandžu i cimet ili kao koktel sastojku. Najpoznatiji tequila koktel je Margarita, mix tequile, narandže, limunskog soka i šećera. Ovaj ukusni koktel proslavio je tequilu u USA i kasnije u cijelom svijetu.

Druga veoma popularna pića koja sadrže tequilu su: Tequila Sunrise i Long Island Iced Tea, oba pripadaju portofoliju SHATLER's koktela.

Carribbean Ron Gold

Karekteristična slatkoća čini ovaj zlatno - smeđi rum kompleksnim i veoma aromatičnim po svom okusu. SHATLER's Carribbean Ron Gold rum je pakiran u 0,5l boci i sadrži 40 % alkohola u sebi.

U 20 - tom stoljeću rum je postao jedno od najpopularnijih alkoholnih pića, često korišten za spravljanje različitih vrsta koktela. Npr. popularna Cuba Libre sadrži rum, pored cole, limunskog soka. Daiquiri je također miješan sa rumom, limunskim sokom i određenim sirupima.

Ukusni kokteli od ruma su naravno dio SHATLER's koktela: Havana Special, Long Island Iced Tea, Mai Tai, Mojito, Pina Colada, Swimming Pool i Zombie.